Φεστιβάλ Γλυφάδας: Απόψε η συναυλία – αφιέρωμα στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς




Ο Δήμος Γλυφάδας τιμά τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον τραγουδοποιό και συνθέτη που ομόρφυνε τα καλύτερά μας χρόνια και έφυγε πρόσφατα από κοντά μας διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και θα κλείσει, στις 26 Σεπτεμβρίου, τις εκδηλώσεις του τρίμηνου Φεστιβάλ του Δήμου. «Άνθρωπε Αγάπα» είναι ο τίτλος του αφιερώματος το οποίο φέρει την προσωπική σφραγίδα και υπογραφή του έμπειρου Μάκη Δελαπόρτα, ενός ανθρώπου ευαίσθητου και πολυτάλαντου. Οι κόρες του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Ιλένια και Μάρθα, θα ενώσουν τη φωνή τους με αυτή των αγαπημένων φίλων και συνεργατών του τραγουδιστή από την εποχή των Poll και της Eurovision μέχρι τα φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και τις τελευταίες δημιουργίες του. Θα τραγουδήσουν (κατ’ αλφαβητική σειρά): Σοφία Αρβανίτη, Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοργιαλάς, Μαρίνα, Κώστας Μαρτάκης, Εβελίνα Νικόλιζα, Πασχάλης, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Κώστας Τουρνάς, Λάκης Τζορντανέλλι.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς θα «ζωντανέψει» ξανά μέσα από τα διαχρονικά κομμάτια του που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, σε κλίμα γιορτής και σεβασμού απέναντι στην καλλιτεχνική του προσφορά. Προικισμένος μ’ ένα διακριτό και ιδιαιτέρως χαρακτηριστικό προσωπικό ύφος, τόσο στις συνθέσεις του όσο και στις ερμηνείες του, έφερε έναν ευρωπαϊκό αέρα στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, αφήνοντας το δικό του στίγμα. Η καλλιτεχνική του δραστηριότητα καλύπτει τα τελευταία 50 χρόνια όλους τους τομείς της μουσικής: Δισκογραφία, θέατρο, τηλεόραση, ραδιόφωνο, συναυλίες.

Αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια που έγραψαν ιστορία: Άνθρωπε αγάπα, Ήλιε μου – ήλιε μου, Σαν ένα όνειρο, Μίλα μου, Εσύ, Μάθαμε τον έρωτα, Μάθημα Σολφέζ, Στην πηγή μια κοπέλα, Εσύ κι εγώ, Τι τα θέλεις τώρα και άλλα πολλά. Την ενορχήστρωση της εκδήλωσης υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.

Η είσοδος, όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.