Σώθηκαν από θαύμα 40χρονη μητέρα με το 2,5 ετών παιδί της: “Ο Θεός βοήθησε και δεν πεθάναμε” (VIDEO)




Συγκλονίζει η περιγραφή της 40χρονης Γεωργίας η οποία έπεσε θύμα τροχαίου μαζί με το 2,5 ετών παιδί της, πριν από λίγες μέρες στην Πέτρου Ράλλη.
Η Τροχαία, κάνει έκκληση σε οποίον έχει πληροφορίες για τον οδηγό του ΙΧ που προκάλεσε το ατύχημα να επικοινωνήσει με τις Αρχές. «Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν στη μεσαία λωρίδα και στην αριστερή ήταν ένα άσπρο αυτοκίνητο το οποίο ήθελε να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά του και ήρθε και έπεσε σε εμένα και εκεί έγινε το ατύχημα και έφερε τούμπες το αυτοκίνητο» είπε στον Alpha

«Ήθελα να καλύψω με το σώμα μου το παιδί. Έβαλα ασπίδα το σώμα μου μην χτυπήσει το παιδί. Γι΄ αυτό χτύπησε όλη μου η πλάτη και το κεφάλι. Προσευχόμουν να γίνει καλά το παιδί μου και έλεγα “να γίνει καλά το παιδί και πάρε εμένα”. Ο Θεός βοήθησε και δεν πεθάναμε».

H ανακοίνωση της Τροχαίας

Την 12.09.2022 και περί ώρα 15:50΄, επί της Λ. Κηφισού (ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά), στο ύψος της οδού Π.Ράλλη (αερογέφυρα), περιοχής Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο Ι.Χ.Ε. αυτ/το εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας διαπερνώντας τα υφιστάμενα προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν η οδηγός του, καθώς και ανήλικο τέκνο της το οποίο επέβαινε στο όχημα.



Επειδή από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί κατά τη διενεργηθείσα προανάκριση, κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση τυχόν εμπλοκής-συμμετοχής στο ατύχημα, αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, λευκού χρώματος, τύπου σεντάν και παλαιότητας πέραν της δεκαετίας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά στα τηλέφωνα: 210–4139263, 210-4139264, 210-4139270

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.