Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του 21χρονου Δημοσθένη που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας




Θρήνος επικρατεί στην Ημαθία για τον χαμό του 21χρονου Δημοσθένη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο στο 6ο χλμ. της δημοτικής οδού Κουλούρας – Μελίκης, στην Ημαθία. Ο 21χρονος ο οποίος είχε τελειώσει την βάρδιά του στην καφετέρια όπου εργαζόταν, θέλησε να πάει μια βόλτα στη Βέροια. Στο δρόμο όμως, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε δέντρο.

Πηγή φωτογραφιών: laikoyra.gr

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.

Οι γονείς του άτυχου νέου, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν τόσο ξαφνικά τον «άγγελό» τους. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» λέει σπαράζοντας ο πατέρας του 21χρονου.



Το ζευγάρι είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα το βιολογικό τους παιδί σε ηλικία 15 ετών. Λίγα χρόνια μετά, ανέλαβαν να μεγαλώσουν τον μικρό Δημοσθένη, ο οποίος είχε βρεθεί μόνος του. Ανέλαβαν να του χαρίσουν απλόχερα αγάπη και στοργή και ο 7χρονος τότε Δημοσθένης βρήκε στην αγκαλιά του την οικογένεια που είχε στερηθεί. Δείτε περισσότερα στο: newsbreak.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.