Δωρεάν συναυλία με τα “Κίτρινα Ποδήλατα” στον Άγιο Δημήτριο




Με έντονη ροκ διάθεση, “Κίτρινα Ποδήλατα” και να «Να σε δω να γελάς…» αυτή η βραδιά Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου στον Ασύρματο και ώρα 21:00 με ελεύθερη είσοδο. Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, συνεπείς και σταθερά δημιουργικοί εκπρόσωποι της ελληνικής έντεχνης ροκ σκηνής, επανέρχονται με τη γνώριμη σκηνική τους ενέργεια και συνεχίζουν ακριβώς από εκεί που οι συνθήκες των εποχών αποφάσισαν να φρενάρουν τις ζωές και τη ψυχολογία μας.

Με τη νέα τους παράσταση «Να σε δω να γελάς…», ενώνουν την παρέα, φωτίζουν εσωτερικές δυνάμεις και αναθερμαίνουν σκέψεις και όνειρα.

Θα ακούσουμε τις σημαντικότερες στιγμές της 21χρονης πορείας του συγκροτήματος, με μια πλούσια αναφορά σε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από τη ξένη και την εγχώρια σκηνή με ιδιαίτερες τιμητικές αναφορές σε αγαπημένους δημιουργούς!

Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του δήμου έτσι κι εδώ η πολύτιμη προσφορά σας σε σχολικά είδη, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής και φάρμακα για τις ανάγκες των Κοινωνικών Δομών της πόλης, θα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πόλης 2022 εδώ https://drive.google.com/…/1ih-qvGdr1p…/view



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.