Γυναικοκτονία στην Δάφνη: “Θέλουμε δικαιοσύνη για την Άννα” (VIDEO)




Tο ζευγάρι τσακωνόταν συχνά, ενώ ο δράστης χτυπούσε βάναυσα την Άννα που είχε κλειστεί στο σπίτι και ήταν εξαφανισμένη από τη γειτονιά.
Ο 40χρονος μαχαίρωσε πάνω στο κρεβάτι την 31χρονη σύζυγό του επιχειρώντας να αποδώσει τη στυγερή δολοφονία στη «ζήλεια του».

Στη συνέχεια πήγε και ομολόγησε την πράξη του στην αστυνομία.

Η Χριστίνα Ρότση, εξαδέλφη της 31χρονης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το θύμα, αλλά και για το τι ζητά η οικογένεια.

«Η Άννα ήταν πολύ φιλική και ευγενική, αλλά κλειστός χαρακτήρας. Ήμασταν κάτι παραπάνω από αδελφές. Πήγα στο σπίτι της Άννας και είδα αστυνομία και κάμερες. Ήταν φρικιαστικές εκείνες οι ημέρες. Είχε υποστεί στο παρελθόν ξυλοδαρμό. Είχε σημάδια και μου έλεγε «έχω πέσει από την σκάλα» αλλά την είχε βαρέσει με ζώνη», ανέφερε αρχικά.



«Το παιδί παρακαλούσε να αφήσει την μαμά. Ντροπή του! Και σκότωσε την ανά και προσπάθησε να αμαυρώσει το όνομά της. Το παιδί της Άννας είναι κλεισμένο στον εαυτό του, έχει μείνει ορφανό και δεν έχει βγάλει ένα δάκρυ», πρόσθεσε.

«Η δίκη παίρνει αναβολή στην αναβολή, πιστεύαμε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Θέλουμε δικαιοσύνη», λέει χαρακτηριστικά η ξαδέρφη του θύματος.

«Ο δράστης δεν έχει εκφράσει μετάνοια με οποιονδήποτε τρόπο. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε ποινή ανάλογη της πράξης», πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.