Έκθεση του Γιώργου Λυμπερόπουλου στον Άγιο Δημήτριος




Libero: “Back to the Roots” είναι ο τίτλος της νέας εικαστικής ατομικής έκθεσης του ζωγράφου – καλλιτέχνη Γιώργου Λυμπερόπουλου που θα φιλοξενήσει ο δήμος Αγίου Δημητρίου, από το Σάββατο 3 έως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα εκθέσεων του Δημαρχείου.

⚫️ Η έκθεση Libero: “Back to the Roots” αποτελεί μια αναδρομή στη δουλειά του καλλιτέχνη, περιλαμβάνοντας έργα που φιλοτέχνησε από το 1995 έως σήμερα.

🟣 Σε αυτή τη διαδρομή του ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί διαφορετικά μέσα και τρόπους έκφρασης!

🎨 Αερογράφοι, σπρέι, μαρκαδόροι, ξυλογραφίες, ψηφιακές μορφές τέχνης, γίνονται τα μέσα μιας δημιουργικής πορείας, με την ανθρώπινη ύπαρξη να αποτελεί τον βασικό άξονα της αναζήτησής του…



ℹ️ Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος (Libero) είναι ζωγράφος-καλλιτέχνης ο οποίος ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια μακριά από την Αθήνα. Γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας µε δάσκαλους τον Ηλία Δεκουλάκο και τον Χρόνη Μπότσογλου και χαρακτική µε τον Γιώργο Μήλιο. Έχει παρουσιάσει δουλειά του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και έχουν δημοσιευθεί έργα του στο ένθετο περιοδικό 9 της Ελευθεροτυπίας (εξώφυλλα).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.