Εβδομάδα με τρεις συναυλίες στο Φεστιβάλ Γλυφάδας




Τρεις εξαιρετικές μουσικές βραδιές -σήμερα, αύριο και την Κυριακή- περιλαμβάνονται αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας. Όλες στις 8:30 το βράδυ, στη Γ΄Μαρίνα.

Απόψε, το απόλυτο ροκ συγκρότημα 15 50 που έχει γράψει ιστορία τα τελευταία χρόνια και ο πολυτάλαντος Δημήτρης Σταρόβας θα ξεσηκώσουν το κοινό με το μπρίο και τη ζωντάνια τους, με ερωτικές μπαλάντες και χορευτικά χιτς.

Αύριο, η Μαριάννα Πολυχρονίδη και ο Κωνσταντίνος Φάμης, δύο καλλιτέχνες με σημαντική παρουσία στα θεατρικά και μουσικά δρώμενα, θα ερμηνεύσουν τα πιο γνωστά τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Κραουνάκη και άλλων μεγάλων. Το «Χάρτινο το φεγγαράκι» μπερδεύεται με την «Κουτσομπόλα» και την «Όμορφη πόλη» σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι συναισθημάτων.

Την Κυριακή, οι Onirama το δυναμικό συγκρότημα με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες θα παρουσιάσουν επί σκηνής ένα εκρηκτικό live γεμάτο χορό και αγαπημένα τραγούδια.



Η χθεσινή παράσταση «Κύκλε εσύ του Έρωτα» με τη Γλυφαδιώτισσα Νάντια Καραγιάννη και τους ηθοποιούς Κατερίνα Ζαχαριουδάκη και Γιώργο Καρκά, σε κείμενα/σύνθεση του Άγγελου Μοσχονά, ήταν πραγματικά εκπληκτική. Ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα που καθήλωσε επί 80 λεπτά τους θεατές. «Είναι πολύ όμορφες αυτές οι βραδιές και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που τις μοιραζόμαστε. Αποτελούν για όλους μας μια ανάσα που την έχουμε ανάγκη αυτό το καλοκαίρι», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, πλαισιωμένος από τους Αντιδημάρχους Γιώργο Αγγελόπουλο, Δημήτρη Νιτσιόπουλο και Γιάννη Σκαλτσά, την Πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ Μαίρη Παπάζογλου και τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Νικάκη.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.

Θερμή παράκληση να μπαίνετε καθημερινά στο www.glyfada.gr/festival και να παρακολουθείτε το πρόγραμμα, διότι ενδέχεται να υπάρχουν ανατροπές λόγω Covid. Η ενημέρωση και από την παρούσα σελίδα στο fb είναι βεβαίως καθημερινή και έγκαιρη για ο,τιδήποτε νεότερο προκύπτει.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, όλες τις μέρες του Φεστιβάλ, υπάρχουν στο χώρο της 3ης Μαρίνας ΔΥΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για δωρεάν μεταφορά των πολιτών. Ειδικότερα, τα δρομολόγια των λεωφορείων έχουν ως ακολούθως :

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.

#Glyfadafestival2022

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.