Γύρισε για να σώσει το σπίτι του και αυτοκτόνησε όταν είδε να καίγεται




Μια τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί στην Ανθούσα, με έναν ηλικιωμένο άντρα να βάζει τέλος στη ζωή του, όταν είδε τις φλόγες από τη φωτιά που είχε ξεκινήσει και μαινόταν στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης από το απόγευμα της Τρίτης, να έχουν μπει στο σπίτι του.

Ο 84χρονος πρώην καπετάνιος είχε εγκαταλείψει, μαζί με τη σύζυγό του, το σπίτι του, όταν έγιναν οι σχετικές εκκλήσεις από την αστυνομία και την πυροσβεστική. Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, άφησε πίσω τη γυναίκα του και επέστρεψε στην κατοικία του, αισθανόμενος τύψεις που δεν έκανε τίποτα για να την προστατεύσει.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του protothema.gr, βλέποντας τις φλόγες να έχουν μπει στο πάνω μέρος του οικήματος, το οποίο είχε χτίσει από την εποχή που εργαζόταν, αποφάσισε να πάρει το κυνηγετικό του όπλο και να δώσει τέλος στη ζωή του, μην αντέχοντας να δει τους κόπους του να καταστρέφονται για άλλη μια φορά, καθώς το σπίτι είχε καεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Η γυναίκα του, η οποία άρχισε να τον ψάχνει όταν εκείνος έφυγε από δίπλα της κι επέστρεψε στο σπίτι, δεν πρόλαβε να τον βρει πριν πατήσει τη σκανδάλη.



Στο σημείο έχουν φτάσει, πλέον, τα παιδιά και συγγενείς του 84χρονου, που προσπαθούν να κρατήσουν το κάτω μέρος του σπιτιού ανέπαφο, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να μείνει σε αυτό η σύζυγός του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.