To σπίτι-φυλακή ζούσε επί 42χρόνια η 51χρονη (VIDEO)




Τραγικό οικογενειακό δράμα το σύγχρονο «Κωσταλέξι» στη Λάρισα, η ιστορία της 51χρονης που με τον αιφνίδιο θάνατο της 76χρονης μητέρας της το περασμένο Σάββατο, εντοπίστηκε από την αστυνομία κλεισμένη στο σπίτι σε συνοικία κοντά στο κέντρο της πόλης.

Συγγενής της ίδιας που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας μιλώντας στο onlarissa.gr, σημειώνει ότι γνώριζε για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πουν ή να κάνουν το παραμικρό.

Η συγγενής τονίζει χαρακτηριστικά: «Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω. Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε. Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο». Πηγή: onlarissa.gr Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του συγγενικού προσώπου της 51χρονης:

Ανακοίνωση για την υπόθεση της 51χρονης γυναίκας που παρέμενε έγκλειστη για 42χρόνια στο σπίτι της, εξέδωσαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων στην οποία αναφέρεται:



“Το περασμένο Σάββατο 18 Ιουνίου, οι τοπικές αστυνομικές αρχές ζήτησαν τη συνδρομή των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Από εκείνη τη στιγμή έως και σήμερα κοινωνική λειτουργός και στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων, βρίσκονται δίπλα στην συγκεκριμένη γυναίκα. Οι έμπειροι κοινωνικοί λειτουργοί του Δήμου μας έχουν διαμορφώσει μια πρώτη, αλλά σαφή εικόνα για την υπόθεση και σταδιακά δρομολογούνται πρόσφορα μέτρα αποκατάστασης.

Η εν λόγω γυναίκα βρίσκεται σε περιβάλλον ασφάλειας με την ευθύνη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων και σε συνεργασία με το συγγενικό της περιβάλλον, το οποίο κινητοποιήθηκε άμεσα.

Τα στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών αντιλαμβάνονται πλήρως το μεγάλο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, απευθύνουν ωστόσο έκκληση, να αποφευχθεί μια πιθανή δευτερογενής κακοποίηση της γυναίκας, με την υπερβολική δημοσιότητα της υπόθεσης. Απευθύνομαι έκκληση για σεβασμό στη διαχείριση του θέματος.

Επαναλαμβάνουμε, ότι η γυναίκα βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον, σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου Λαρισαίων, ενώ κοντά της βρίσκονται και συγγενικά της πρόσωπα”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.