Tέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση του Θύμιου – Εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι




Σήμερα το απόγευμα, λίγο πριν τις επτά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εντόπισαν τον Θύμιο 46 ολόκληρες ημέρες μετά την εξαφάνισή του. 

Ο 39χρονος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου, σε περιοχή δηλαδή που και πριν την εξαφάνισή του σύχναζε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ.Πατρίς οι άνδρες της Υ.Α. Πύργου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, πραγματοποιήσαν συντονισμένη επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο συγκεκριμένο οίκημα όπου και εντόπισαν τον Θύμιο. 

Οι μαρτυρίες τον γειτόνων ανέφεραν ότι δεν ειχαν αντικρίσει τον 39χρονοστην περιοχή  ενώ φαίνεται ότι ο ίδιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο.



To σπίτι που εντοπίστηκε ο Θύμιος

Άμεσα οδηγήθηκε στην Δ.Α. Ηλείας όπου βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα ενώ είναι καλά στην υγεία του. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν που κρυβόταν τόσο καιρό ότι “κάθε βράδυ ήμουν στην πλατεία ” και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν. Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.