Με τις έδρες στους ισπανικούς τελικούς




Οι τελικοί στην Ισπανία ξεχωρίζουν στο αποψινό πρόγραμμα. Στο μπάσκετ, η Ρεάλ έχει το προβάδισμα επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 και με νίκη κατακτά τον τίτλο της ACB, ενώ στο ποδόσφαιρο, Τενερίφη και Τζιρόνα διεκδικούν ένα εισιτήριο για την Πριμέρα της επόμενης σεζόν.

wimbledon στοιχημα: Οι αποδόσεις κατάκτησης σε Άνδρες & Γυναίκες!

5004. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (19:00)

Εκκίνηση με μπάσκετ και τον 4ο τελικό της Liga ACB, όπου η Ρεάλ προηγείται 2-1, έχει κάνει ήδη ένα break και αν κερδίσει απόψε κατακτά τον τίτλο. Δεν παίζουν οι Αλοσέν, Ερτέλ, Τόμπκινς, Ράντολφ, ενώ στον πάγκο συνεχίζει ο Τσους Ματέο, μετά το πρόβλημα υγείας του Πάμπλο Λάσο. Με την πλάτη στον τοίχο η Μπαρτσελόνα, αν χάσει κι αυτό το τρόπαιο θα αποτύχει πλήρως φέτος.



Η Ρεάλ δείχνει πιο σταθερή εικόνα και θα ποντάρουμε στη νίκη της με -3,5 χάντικαπ (1.90).

806. Τενερίφη – Τζιρόνα (22:00)

Μεγάλο ματς, δεύτερος τελικός για την άνοδο στην Α’ Ισπανίας. Το πρώτο ματς έληξε 0-0, σε περίπτωση νέας ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν δεν αναδειχτεί νικητής, στην Πριμέρα προβιβάζεται η Τενερίφη, καθώς τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Υπέρ της «Τενέρε» και η έδρα, αφού ανακοινώθηκε sold out για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια. Η Τζιρόνα δεν έχει καταφέρει να την κερδίσει τρεις φορές φέτος (δύο ήττες και η ισοπαλία του πρώτου ματς), δύσκολα θα το κάνει τώρα.

Θα προτιμήσουμε τον «άσο» με DNB (1.75).

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.