Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε) του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής του Νοτίου Τομέα Αθηνών




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Την Τρίτη 21/6/2022 συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε) του
ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής του Νοτίου Τομέα Αθηνών στο πλαίσιο ανασυγκρότησης του κόμματος μετά από μια περίοδο εσωτερικών δημοκρατικών διαδικασιών αρχής γενομένης της εκλογής συνέδρων και μελών Νομαρχιακών και Τοπικών Οργανώσεων της 8ης Μαΐου 2022 και της εκλογής νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (Κ.Π.Ε) του κόμματος κατα τη λήξη του Συνεδρίου στις 20-22 Μαΐου 2022.
Στη Θέση του Γραμματέα εκλέγεται ο Κλειάσιος Αθανάσιος με 9 ψήφους ενώ 6 ψήφους έλαβε ο Κωτσίδης Κωνσταντίνος. Στη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα εκλέγεται ο Κορλός Ορέστης.
Μετά την εκλογή, υπήρξε εισήγηση του Γραμματέα αναφορικά με τους τομείς ευθύνης σύμφωνα με την 1η Εγκύκλιο του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (Κ.Π.Ε) του κόμματος.
Κατόπιν εισήγησης του Γραμματέα της Ν.Ε Νοτίου Τομέα ορίστηκαν οι κάτωθι:
Η Δήμητρα Φραγκισκάκη ως Υπεύθυνη ΜΜΕ και Επικοινωνίας
Η Δέσποινα Σαμαρά ως Υπεύθυνη Οργανωτικού
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μετά από μια περίοδο εσωτερικών διεργασιών βρίσκεται οργανωτικά και πολιτικά ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα και σε ετοιμότητα για τις εθνικές εκλογές όποτε αυτές προκηρυχθούν από τον Πρωθυπουργό.
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε με αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση σοσιαλδημοκρατικής διακυβέρνησης της χώρας ως πρωταγωνιστής στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις.
Με το τρίπτυχο Ενότητα – Ανανέωση – Πολιτική Αυτονομία, ο αγώνας για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα αλλαγής συνεχίζεται.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.