Παλαιό Φάληρο: 15χρονος έβγαλε μαχαίρι σε φίλο του για ένα βίντεο στο TikTok




Επικίνδυνα παιχνίδια θανάτου που κυκλοφορούν στο TikTok και παρασύρουν παιδιά να ρισκάρουν την ζωή τους για ένα βίντεο στο διαδίκτυο, προκαλούν ανησυχία. Το Star εξασφάλισε βίντεο – ντοκουμέντο από περιστατικό στο Παλαιό Φάληρο, όπου ανήλικος κρατώντας μαχαίρι απειλούσε συνομήλικους του. Την ίδια ώρα μία έφηβη στο Βόλο πετάχτηκε στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου και σώθηκε την τελευταία στιγμή.

Στο σοκαριστικό βίντεο, τέσσερις ανήλικοι, τρία αγόρια και μία κοπέλα, φαίνεται να συζητούν στην άκρη του δρόμου. Ο ένας απ’ αυτούς, ηλικίας 15 ετών, κρατάει ένα πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου πεταλούδα. Κάνει επικίνδυνες κινήσεις, προς τους συνομήλικους του.

Μπροστά από το σημείο περνούσε ένας αστυνομικός της ομάδας Δίας, ο οποίος δεν είχε υπηρεσία, αλλά μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει σταμάτησε.

Ο αστυνομικός, πλησίασε τον ανήλικο και του ζήτησε να πετάξει το μαχαίρι! Ο 15χρονος με το δεξί του χέρι, το έβγαλε από την τσέπη του που το είχε κρύψει όταν τον είδε και το πέταξε στο έδαφος. Ο αστυνομικός τον έπιασε από το χέρι σφιχτά και ταυτόχρονα κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο τους συναδέλφους του. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε  περιπολικό της άμεσης δράσης. 



Ο ανήλικος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι προμηθεύτηκε το μαχαίρι από μαγαζί προκειμένου να γυρίσει ένα βίντεο με μια επικίνδυνη πρόκληση και να το αναρτήσει στο TikTok. 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.