Έγγραφο -φωτιά του Υπουργείου “καίει” τον κ. Γιαννακόπουλο για τα ακτινίδια (Vol.4)




Νέο έγγραφο για την υπόθεση των ακτινιδίων. Το Υπουργείο Aγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απορρίπτει τους ισχυρισμούς Γιαννακόπουλου και μάλιστα δηλώνει την “έκπληξή του” εγγράφως. Αμείλικτα τα ερωτηματικά που πληθαίνουν!

Το notia.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια σειρά εγγράφων μέσα από τα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ιθύνων νους της “επιχείρησης – ακτινίδιο” κ. Γιαννακόπουλος, ενήργησε μόνος του χωρίς να έχει ενημερώσει κανένα και χωρίς να έχει ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία, όπως όφειλε, ζημιώνοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον δήμο. Που κατέληξαν οι 86,8 τόνοι ακτινιδίων, κανείς δεν γνωρίζει. Κάποια μικρή ποσότητα μοιράστηκε αλλά το μεγαλύτερο μέρος…αγνοείται. Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, την περίοδο εκείνη ήταν πρόεδρος των παιδικών σταθμών του δήμου Αλίμου. Χωρίς να έχει σχετικές εξουσιοδοτήσεις τόσο από το διοικητικό συμβούλιο των παιδικών σταθμών, όσο και από το δημοτικό συμβούλιο, υπέγραφε συμβάσεις με διάφορες οργανώσεις παραγωγών, μέσω προγραμμάτων επισιτιστικής βοήθειας. Εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος του δήμου, αλλά υπέγραφε με την σφραγίδα των παιδικών σταθμών! Kανένα από τα έγγραφα με τις συμβάσεις δεν καταχωρήθηκε ποτέ στην Υπηρεσία.

Mετά τον σάλο που ξέσπασε, ο κ. Γιαννακόπουλος, για να θολώσει τα νερά, άρχισε να διοχετεύει δεξιά και αριστερά κάποιες αναρτήσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλίμου, με διανομές φρούτων που είχαν γίνει στο παρελθόν, με σκοπό να “αποδείξει” ότι η διανομή των 86,8 τόνων ακτινιδίων, έγινε κανονικά και ότι ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης τον κατηγορεί άδικα για να τον “πλήξει” πολιτικά!

Κάποιος “δημοσιογράφος” που ανέλαβε να τον “ξεπλύνει” αναδημοσίευσε τις αναρτήσεις κουνώντας μάλιστα το δάχτυλο και λέγοντας ότι πρόκειται για μεγάλη σκευωρία. Έλα όμως που ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε το λάθος και τις έστειλε και στο Υπουργείο. Η απάντηση που έστειλαν ήταν κόλαφος! “Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι διαπιστώσαμε με έκπληξη – ότι από τις επισυναπτόμενες δημόσιες αναρτήσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπως αυτές εστάλησαν στην υπηρεσία μας – ότι αφορούσαν σε δωρεάν διανομή δαμάσκηνων ενώ άλλες αφορούσαν σε ακτινίδια που ήταν προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας. Υπενθυμίζουμε ότι ο έλεγχος αφορούσε την δωρεάν διανομή ακτινιδίων από τη “ΖΕΥΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ Α.Ε”. Δείτε το έγγραφο – απάντηση:



Δείτε τις αναρτήσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τις οποίες προσπάθησε να κοροϊδέψει το Υπουργείο Aγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αυτές τις άσχετες ανακοινώσεις, τις “υιοθέτησε” ο “δημοσιογράφος” για να τον βγάλει λάδι!

Δείτε ακόμη:

“Είναι πολλά τα ακτινίδια Δημήτρη…”

“Είναι πολλά τα ακτινίδια Δημήτρη…” (Vol.2)

“O κύκλος των χαμένων ακτινιδίων” (Vol.3)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.