Μυστήριο με τον σκύλο που έσωσαν από θερμοπληξία οι υπηρεσίες του δήμου Αλίμου




Τέλος καλό όλα καλά για τον όμορφο Tony που σώθηκε από βέβαιο θάνατο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου Αλίμου. Μία κάτοικος, στην οδό Αγίου Δημητρίου, έβλεπε σε διπλανό της σπίτι ένα σκυλί να περιφέρεται στο μπαλκόνι μέσα στον καύσωνα, με συμπτώματα έντονης θερμοπληξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη βδομάδα είχε γίνει αστυνομική επιχείρηση στο συγκεκριμένο σπίτι και είχε συλληφθεί ένα άτομο. Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία αλλά οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, ανέβηκαν στο μπαλκόνι που ήταν το σκυλί και στη συνέχεια αποχώρησαν, χωρίς να κάνουν κάτι. Βλέποντας ότι το ζώο οδηγείται σε σίγουρο θάνατο απευθύνθηκε στον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη. Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και υπεύθυνο της Φιλοζωικής του δήμου, Στέφανο Διαμαντή ο οποίος μαζί με την αρμόδια υπάλληλο, Μυρσίνη Τσορβά και κτηνίατρο, έχοντας εισαγγελική εντολή, πήγαν στο σπίτι και κατάφεραν να σώσουν τον Tony.

Δείτε τι ανέφερε για το περιστατικό: “Χάρη στον Δήμαρχο μας Andreas Kondylis και την άμεση παρέμβαση του κου Stefanos Diamandis καταφέραμε, πάντα με την βοήθεια της εξαιρετικής κτηνιάτρου μας και βγάλαμε από το εγκαταλελειμμένο σπίτι τον Tony είναι κούκλος!!!!!
Θέλω να σας ενημερώσω προς το παρόν δεν είναι προς υιοθεσία, θα ελεγχθεί πρώτα η υγεία του ,θα διευκρινισθεί από τους αρμόδιους τι έχει συμβεί με τον ιδιοκτήτη του και θα ακολουθήσει ενημέρωση.”

Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr το σκυλί ήταν τσιπαρισμένο και ανήκε σε πολύ γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον Άλιμο, ενώ έχει ενημερωθεί η αστυνομία για εξακριβωθεί πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.