Επίσκεψη ευρωπαίων αυτοδιοικητικών στη Δημοτική Πινακοθήκη Αλίμου (VIDEO)




Την εικαστική έκθεση «Μαΐστορες», στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου, επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι ευρωπαίοι αυτοδιοικητικοί που συμμετέχουν στη σύνοδο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η κρισιμότητα της διαχείρισης της μετανάστευσης και η επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της στήριξης των τοπικών και των περιφερειακών αρχών από τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε., βρίσκονται στο επίκεντρο του Συνεδρίου που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αλίμου και η Επιτροπή Ιθαγένειας, Διακυβέρνησης, Θεσμικών και Εξωτερικών Υποθέσεων (CIVEX) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

Οι φιλοξενούμενοι, δήμαρχοι και περιφερειάρχες των 27 κρατών – μελών και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξεναγήθηκαν στην έκθεση και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τα έργα τέχνης των δασκάλων της ελληνικής ζωγραφικής από τις αρχές του περασμένου αιώνα ως τις μέρες μας. Για τους κορυφαίους εικαστικούς και τους πίνακες που φιλοξενούνται στο πολιτιστικό κέντρο μίλησε ο Ιστορικός Τέχνης και επιμελητής της Έκθεσης Γιώργος Μυλωνάς.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.