Η πρώην αθλήτρια του βόλεϊ Ρούλα Πραγκαλούδη, νέα πρόεδρος του ΑΠΣ Αλίμου




Κατά την διαδικασία των προγραμματισμένων εκλογών που έλαβαν χώρα την 15/5/2022 προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ομάδα Alimos Volley – ΑΠΣ Αλίμου με πρόεδρο την Ρούλα Πραγκαλούδη.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ του συλλόγου απαρτίζεται από τους: Πρόεδρος: ΠΡΑΓΚΑΛΟΥΔΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ Αντιπρόεδρος: ΝΑΛΜΠΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γεν. Γραμματέας: ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ Ταμίας & Γεν. Αρχηγός: ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΤΩΝ Μέλη: ΠΡΑΓΚΑΛΟΥΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΑΤΡΙΚΕΛΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ.

Η Πρόεδρος ήταν αθλήτρια βόλεϊ του Παναθηναϊκού και Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας. Είναι προπονήτρια βόλεϊ με πτυχίο ΤΕΦΑΑ, διδάσκει Φυσική Αγωγή σε σχολείο της περιοχής και είναι και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης. Η Ρούλα Πραγκαλούδη μετά την εκλογή της δήλωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΑΠΣ Αλίμου που οδήγησαν στην ανάδειξη του νέου ΔΣ. Ευχαριστώ και το νέο ΔΣ για την τιμή και την εμπιστοσύνη στην ανάθεση των καθηκόντων της Προέδρου του ΑΠΣ Αλίμου. Με τη δική μας σκληρή δουλειά αλλά και την στήριξη των μελών, φίλων και φιλάθλων της ομάδας, οι στόχοι μας για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και την (επ)άνοδο της γυναικείας μας ομάδας στις Εθνικές Κατηγορίες θα πραγματοποιηθούν με επιτυχία”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.