Μοσχάτο: Πως ο «μαϊμού» γιατρός πήρε από ηλικιωμένη 11.000 ευρώ για ανύπαρκτο τροχαίο




Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα την περασμένη Τετάρτη (30/3) στο Μοσχάτο.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, της απέσπασαν 11.000 ευρώ για ανύπαρκτο τροχαίο που δήθεν είχε εμπλακεί η κόρη της. Το πρωί της Τετάρτης δέχτηκε τηλεφώνημα, από κάποια κοπέλα που της έλεγε κλαίγοντας ότι είναι η κόρη της και της ζήτησε να ακολουθήσει τις οδηγίες που τα τις δώσει ο γιατρός.

Πώς εξαπατήθηκε η 72χρονη
Ο «μαϊμού» γιατρός της είπε ότι η κόρη της έχει σπάσει το ισχίο σε τρία σημεία και χρειάζεται άμεσα να χειρουργηθεί. Όμως για να προχωρήσει το χειρουργείο πρέπει να του δώσει όσα χρήματα έχει στο σπίτι της.

Η 72χρονη γυναίκα τον πίστεψε, μάζεψε 11.000 ευρώ τα έβαλε σε μια σακούλα, και μετά από νέα τηλεφωνική επικοινωνία, πήγε με ταξί στο Κουκάκι, και άφησε τα χρήματα ανάμεσα σε δύο τηλεφωνικούς θαλάμους, όπως της είχαν υποδείξει ο απατεώνας.



Μάλιστα, για να σιγουρευτεί ότι πήραν τα χρήματα τα χέρια του «γιατρού» έκανε μια βόλτα με το ταξί την πλατεία και διαπίστωσε ότι η σακούλα με τις 11.000 ευρώ δεν ήταν ανάμεσα στα δύο καρτοτηλέφωνα. Επιστρέφοντας σπίτι πήρε τηλέφωνο την κόρη της και τότε κατάλαβε ότι την εξατάτησαν. Την έρευνα για τον εντοπισμό της σπείρας έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ταύρου – Μοσχάτου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.