Γλυφάδα: Απόψε ο τελικός του φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο βόλεϊ




ΠΑΟΚ και Φοίνικας θα είναι το ζευγάρι του τελικού (Παρασκευή 19:15 στην ΕΡΤ-3) για πρώτη φορά με την τελευταία τους αναμέτρηση στον θεσμό να είναι ο ημιτελικός του 2015. Οι δύο ημιτελικοί που έγιναν στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας “Μάκης Λιούγκας” κρίθηκαν στο τάι μπρέικ και τόσο οι φίλοι του βόλεϊ όσο και οι τηλεθεατές απόλαυσαν 10 χορταστικά σετ με πολλές εναλλαγές στο σκορ.

“Η καρδιά του αθλητισμού χτυπάει και πάλι στη Γλυφάδα” δήλωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου “Μια σπουδαία διοργάνωση, το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο βόλει, φιλοξενείται εδώ, στο στολίδι της πόλης μας, το κλειστό «Μάκης Λιούγκας», που το ανακαινίσαμε πλήρως και από το περασμένο φθινόπωρο το απολαμβάνουν ξανά οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, οι σύλλογοι και τα σωματεία της Γλυφάδας.
Η ριζική ανακαίνιση, σε συνδυασμό με τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων για την πανδημία έφερε και πάλι μια μεγάλη διοργάνωση στο ΔΑΚ «Μάκης Λιούγκας» και κόσμο στις κερκίδες, που απολαμβάνει θέαμα υψηλού επιπέδου σε εξαιρετικό κλίμα, όπως πρέπει να γίνεται σε κάθε αθλητική αναμέτρηση.
Ευχαριστούμε θερμά τον Περικλή Δορκοφίκη και όλους τους εργαζόμενους στον τομέα αθλητισμού του Δήμου μας που διασφάλισαν για μια ακόμα φορά την άψογη λειτουργία του κλειστού μας γηπέδου, σε μια πολύ απαιτητική διοργάνωση.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, Γιώργο Καραμπέτσο, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και την άριστη συνεργασία που έχουμε.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.