Ο Άλιμος στην κορυφή της Ευρώπης: Το επίσημο βίντεο της συμμετοχής και το μήνυμα του Κονδύλη




Μεγάλη διάκριση για τον Άλιμο αποτελεί η πρόκρισή του στους 3 φιναλίστ Δήμους, ανάμεσα σε 3.184 Δήμους από όλη την Ευρώπη και 90 Δήμους από όλη την Ελλάδα, για το Βραβείο της Ε.Ε. στην “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021”. Το επίσημο βίντεο της συμμετοχής του Δήμου Αλίμου, θα προβληθεί στην τελετή Βράβευσης της πόλης στις Βρυξέλλες, στις 28 Μαρτίου 2022.

“Η τελετή της απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου 2022 στις Βρυξέλλες, οπότε και θα γνωρίζουμε εάν ο Άλιμος ήρθε πρώτος, δεύτερος ή τρίτος ανάμεσα στις χιλιάδες πόλεις της κατηγορίας του” δήλωσε ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος εκπέμπει μέσα από το βίντεο το παρακάτω μήνυμα:

“Προσπαθούμε με όλες μας τι δυνάμεις μέσα από πρωτοβουλίες που έχουμε υλοποιήσει, υλοποιούμε και θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε, με αποκορύφωμα την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, να καλλιεργήσουμε καινούργιες καθημερινές συνήθειες για όλη την κοινωνία και ειδικά για τη νέα γενιά. Το καινούργιο περιβαλλοντικό ήθος, η καινούργια συμπεριφορά στην καθημερινότητα, στην μετακίνηση, στον σεβασμό στην υγεία και στο περιβάλλον, δεν είναι πολυτέλεια, είναι μία σοβαρή, βασική, βιωματική, βιοτική ανάγκη.”

Την Ελλάδα εκπροσωπεί επίσης επάξια και η πόλη του Ρεθύμνου, που επίσης διακρίθηκε και έφτασε και αυτή στους 3 φιναλίστ Δήμους στην κατηγορία της, με αποτέλεσμα να έχουμε 2 Ελληνικές πόλεις σε σύνολο 12 πόλεων που βραβεύονται από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.