Η Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου θα υποδεχθεί ανήλικα κορίτσια από την Ουκρανία




Όπως ανακοίνωσε το πρωί ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος στην εκπομπή  «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 FM – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΕΙΡΑΙΑ» που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Σαραντάκος και Αλεξάνδρα Ντούσκα, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, σημαντική πρωτοβουλία φιλοξενίας ασυνόδευτων κοριτσιών, προερχόμενα από την δοκιμαζόμενη Ουκρανία, στην Στέγη Θηλέων Παλ. Φαλήρου.

«Θα φιλοξενήσουμε στη Στέγη Θηλέων της πόλης μας πρόσφυγες από την Ουκρανία. Ο Πρόεδρος της Στέγης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Γραμματεία Ασυνόδευτων Ανηλίκων, ώστε να διατεθούν οι άδειες αίθουσες στη Στέγη Θηλέων, ένα πραγματικά κοινωφελές Ίδρυμα, που βοηθά κακοποιημένα κορίτσια εδώ και 65 χρόνια» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Ο κ. Φωστηρόπουλος απηύθυνε, παράλληλα, δημόσιες ευχαριστίες στους πολίτες για την πρωτοφανή ανταπόκριση τους στην ανθρωπιστική βοήθεια συγκέντρωσης τροφίμων για αποστολή στην Ουκρανία, σε συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και σημείωσε ότι «ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, πάντοτε σε ανάλογες κρίσεις – όπως για παράδειγμα οι πυρκαγιές του καλοκαιριού στην Εύβοια – διαισθανόμενος την ανάγκη για προσφορά του κόσμου, διοργάνωσε ανάλογες δράσεις,  με αξιόπιστους φορείς και οργανισμούς, όπως ο Ερυθρός Σταυρός, διασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία της δράσης και την ανταποδοτικότητα της αλληλεγγύης των Δημοτών».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.