Η πιθανή μοιρασιά στο Τορίνο και η Άρσεναλ που «καλοπληρώνει»




Η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται την Τετάρτη (16/3) με τους δύο τελευταίους επαναληπτικούς και τον αγώνα στο Τορίνο να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στη ρεβάνς του 1-1 και μία ακόμα ισοπαλία έχει τύχη. Στην Αγγλία, η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ και δείχνει ικανή για την έκπληξη.

Eurovision 2022 προγνωστικα: Προβλέψεις για τον πιο διάσημο διαγωνισμό τραγουδιού

944. Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (22:00)

Μετά το ισόπαλο 1-1 στην Ισπανία, ο επαναληπτικός στο Τορίνο παραμένει ανοιχτός για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη, αλλά η Βιγιαρεάλ αναμένεται να πουλήσει ακριβά το τομάρι της.



➥ Η «Γηραιά Κυρία» παίρνει διαδοχικά θετικά αποτελέσματα, αλλά η απόδοσή της στον αγωνιστικό χώρο κρίνεται προβληματική. Η Βιγιαρεάλ είναι συμπαγής, έχει όλη την υπομονή του κόσμου ώστε να κάνει παιχνίδι αναμονής για 90 λεπτά, ακόμη και για 120. Η ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση 3.50.

747. Άρσεναλ – Λίβερπουλ (22:15)

Η Άρσεναλ παίζει με τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στον ένα βαθμό. Πάντως, οι «Κανονιέρηδες» είναι τέταρτοι στην κατάταξη και φορμαρισμένοι, μετρώντας πέντε συνεχόμενες νίκες.

➥ Οι Λονδρέζοι έχουν βελτιωθεί, είναι ουσιαστικοί, προσεκτικοί αμυντικά, βγάζουν φάσεις και θυμίζουν ομάδα πρωταθλητισμού. Είναι ματς που το φαβορί, παρά το ισχυρό κίνητρο, μπορεί να δυσκολευτεί και το αουτσάιντερ «καλοπληρώνει». Ο άσος έχει απόδοση 3.80.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.