«Η Ευρώπη στην περιοχή μου» – Καμπάνια της Περιφέρειας Αττικής




UPD Aναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο 10 Μαρτίου Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρούσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών και δεδομένου του γεγονότος ότι η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται ήδη σε επιφυλακή με την Πολιτική Προστασία, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο 10 Μαρτίου και ώρα 11:00 συνέντευξη τύπου που θα παραχωρούσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.
Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση και θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Στην παρουσίαση εμβληματικών έργων που εκτελούνται στην Περιφέρεια Αττικής με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττική 2014-2020 και τα οποία έχουν ενταχθεί στην επικοινωνιακή εκστρατεία “EU In My Region”, («Η Ευρώπη στην περιοχή μου») θα προχωρήσει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης,  στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 και ώρα 11.00 στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος).

Στη συνέντευξη Τύπου θα παραστούν επίσης η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ελένη Παλαιολόγου και ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει σύντομη ξενάγηση στην πεζογέφυρα Π. Φαλήρου επί της Λ. Ποσειδώνος, έργο που εκτελέστηκε με  χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.



Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέλεξε για συμμετοχή στην καμπάνια, η οποία οργανώνεται σε ετήσια βάση με πλήρη κάλυψη των εξόδων από την Ε.Ε. για όλα τα κράτη-μέλη της, την επικοινωνιακή προβολή τριών μεγάλων χρηματοδοτούμενων  έργων ( ανάμεσα στα εκατοντάδες μεγάλα και μικρά έργα και παρεμβάσεις που εκτελούνται στην Αττική). Τα έργα αυτά είναι η ανέγερση του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου, η κατασκευή έξι πεζογεφυρών σε βασικούς οδικούς άξονες και η προμήθεια του Πυροσβεστικού Σώματος με σύγχρονα οχήματα και εξοπλισμό αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

Στόχος της δράσης είναι η ενθάρρυνση των πολιτών στο να ανακαλύψουν περισσότερα για τα έργα που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή της Αττικής. Σε αυτό το πλαίσιο, από τις 28 Φεβρουαρίου έως και τις 28 Μαρτίου πραγματοποιείται επικοινωνιακή προβολή με ενημερωτικό σποτ σε ραδιόφωνα, sites και social media, καταχωρήσεις σε έντυπα και outdoor διαφήμιση σε στάσεις μετρό και λεωφορείων, με κεντρικό πρόσωπο την ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σχολείων στις πεζογέφυρες Αλίμου και Π. Φαλήρου – οι οποίες θα είναι «ντυμένες» με αψίδες και photo booths στα χρώματα της εκστρατείας – και σε εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής, σεμινάρια οδικής ασφάλειας από το Ινστιτούτο «Πάνος Μυλωνάς» σε μαθητές και πολίτες και δράσεις διανομής υγειονομικού υλικού από το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.