Tραγωδία στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο – Νεκρός 24χρονος




UPD Ανείπωτος είναι ο πόνος συγγενών και φίλων του 24χρονου φοιτητή από την Λευκωσία ο οποίος άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, ανακοινώνει ότι το Ιλίσιο κολυμβητήριο, σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022, θα μείνει κλειστό σε ένδειξη πένθους.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, ο πρόεδρος Γιώργος Γιαννακόπουλος, για την αδόκητη απώλεια του νεαρού άτυχου άνδρα, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το nantiareport.gr, ο 24χρονος το μεσημέρι της Παρασκευής κολυμπούσε στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, όταν ο Ναυαγοσώστης αντιλήφθηκε ότι αργούσε να βγει από το νερό. Βούτηξε στην πισίνα, τον ανέσυρε και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ΚΑΡΠΑ, ενώ έγινε προσπάθεια χρήσης απινιδωτή, χωρίς ανταπόκριση ανάληψης.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης, με τον 24χρονο να παραλαμβάνεται χωρίς τις αισθήσεις του από το χώρο του Κολυμβητηρίου. Στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου μεταφέρθηκε ο 24χρονος διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Για τα αίτια του θάνατου αναμένεται η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.