Το χιουμοριστικό και κατατοπιστικό βίντεο του Δήμου Αλίμου για τη σωστή ανακύκλωση




Με ένα χιουμοριστικό και κατατοπιστικό βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού, ο δήμος Αλίμου μας μαθαίνει με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο πως να κάνουμε σωστά την ανακύκλωση, στους μπλε και καφέ κάδους.

Μιλώντας στην εκπομπή “Open Weekend”, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης τόνισε πως τα πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη διαχείριση των σκουπιδιών στη χώρα μας “τρέχουν” και κάποιοι δήμοι θα αναγκαστούν θα κάνουν αύξηση των δημοτικών τελών. “Υπάρχουν μπλε κάδοι αλλά δυστυχώς δεν είναι γνωστά κάποια βασικά πολύ απλά πράγματα” είπε “Πρέπει να τα ρίχνουμε όλα χύμα στον μπλε κάδο ποτέ δεν αφήνουμε ανοιχτό το καπάκι του κάδου γιατί το νερό της βροχής καταστρέφει τα υλικά. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στους καφέ κάδους για τα βιοαπόβλητα.

Για το ίδιο θέμα ο δήμαρχος μίλησε και στην εκπομπή “Πρωϊνοί τύποι” του ΑΝΤ1:



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Το χιουμοριστικό και κατατοπιστικό βίντεο του Δήμου Αλίμου για τη σωστή ανακύκλωση

  • 11/01/2022 at 7:29 μμ
    Permalink

    Το τι πετάνε στους μπλε κάδους δεν λέγεται.

    Μόνο αν ακολουθήσουμε το γερμανικό μοντέλο (κάθε πολυκατοικία τον κάδο της, σφραγισμένο) θα γίνουμε άνθρωποι.

    Εγώ πλέον έχω κάνει λογαριασμό στο The Green City και πηγαίνω την ωραία μου ανακύκλωση, καθαρή και διαχωρισμένη ανά υλικό. Και πόντους κερδίζω και ξέρω ότι ο κόπος μου δεν πάει χαμένος.

    Απαντήστε
  • 02/03/2022 at 4:53 πμ
    Permalink

    κ. Κονδύλη,
    Στον μπλε κάδο μπορείτε να βρείτε από λάμπες ηλεκτρισμού έως και σίδερα σιδερώματος.Τα γνωρίζετε ήδη από τη διαλογή που κάνουν οι υπάλληλοι.
    Επίσης κάποτε στη Θουκυδίδου τοποθέτησαν ολόκληρη παλαιά σπασμένη τζαμαρία τεμαχισμένη μέσα σε μπλε κάδο. Ναι ναι ναι…δεν χρειάζεται να το κρύβουμε… Είναι πραγματικό γεγονός.
    Θελήσαμε να το καταγγείλουμε επί τόπου αλλά φοβήθηκαμε μην μας στιγματίσουν ως «καρφιά». Οι μυαλωμένοι δημότες ξέρουν τι μπαίνει και τι όχι…Οι άμυαλοι όχι. Όσα βίντεο χιουμοριστικά ή μη κι αν φτιάξετε… είναι το ίδιο πράγμα…Δεν πρόκειται να αλλάξουν… Εντάξει; Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.