Συνέλαβαν τον τράπερ Daddy Tsoulfa στον Άγιο Δημήτριο (VIDEO)




Χειροπέδες σε γνωστό τράπερ πέρασαν οι αστυνομικοί, καθώς κατηγορείται για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, στην Πλατεία Παναγούλη, απέναντι από το Mall στον Άγιο Δημήτριο όπου ο τράπερ Daddy Tsoulfa που είναι ιδιαίτερα δραστήριος σε youtube και Tik Tok θα γύριζε βίντεο κλιπ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μέσω Tik Tok είχε απευθύνει κάλεσμα στους θαυμαστές του να παραβρεθούν στα γυρίσματα. Έτσι περίπου 70 άτομα, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να τον συναντήσουν από κοντά, με αποτέλεσμα να επικρατήσει συνωστισμός. Έπειτα από τηλεφωνήματα που έγιναν στην Άμεση Δράση, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και προσήγαγαν τον 20χρονο. Οδηγήθηκε στο ΑΤ Αγίου Δημητρίου, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το enikos.gr, σε βάρος του γνωστού τράπερ σχηματίστηκε δικογραφία ως ο διοργανωτής της εκδήλωσης. Στα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο δεν επιβλήθηκαν πρόστιμα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.