Οικογενειακή τραγωδία: Νέα στοιχεία δείχνουν ότι η 30χρονη δολοφόνησε τον 34χρονο αδελφό της και μετά αυτοκτόνησε




Σε ένα θρίλερ με πολλές ανατροπές εξελίσσεται η οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά, αφού πρώτα ο ένας πυροβόλησε τον άλλο και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τους νεκρούς βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο τρίτος αδερφός τους ο οποίος προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ ειδοποίησε αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Κι αν μέχρι πριν λίγη ώρα όλα έδειχναν ότι ο 34χρονος ήταν αυτός που σκότωσε την 29χρονη αδερφή του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του αυτοκτονώντας, τα πρώτα στοιχεία που προέρχονται από την ιατροδικαστική έκθεση φανερώνουν ότι μάλλον συνέβη το αντίθετο. Ότι δηλαδή η γυναίκα σκότωσε τον αδερφό της και στη συνέχεια προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραύμα του άνδρα είναι από πιο μακρινή απόσταση, ενώ της 29χρονης από πιο κοντινή, γεγονός που συνηγορεί στο ότι ο 34χρονος θα πρέπει πυροβολήθηκε από την αδερφή του η οποία στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το κεφάλι της. Δείτε περισσότερα στο newsit.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.