Σοκ στη Γλυφάδα: Σκότωσε με μαχαίρι το σύντροφο της μητέρας του




Με αλλεπάλληλες μαχαιριές σκότωσε ένας 51χρονος άνδρας τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, έξω από κατάστημα επί της οδού Βορείου Ηπείρου 4, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το zougla.gr, το έγκλημα έγινε στις 6.30 περίπου το πρωί, έξω από το χρωματοπωλείο, το οποίο ανήκε στη μητέρα του δράστη και εργαζόταν εκεί το θύμα. Για άγνωστους λόγους οι δύο άνδρες αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια ο 51χρονος επιτέθηκε με το μαχαίρι στον 66χρονο

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο δράστης μετά την πράξη του πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση Ν/Α Αττικής στη Γλυφάδα. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!». To θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Σοκάρει η περιγραφή γειτόνισσας. Όπως περιγράφει «στις 6 τα ξημερώματα είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει ”βοήθεια” και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».



Όπως αναφέρουν, μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής, ο 51χρονος είχε να εμφανιστεί ίσως και δεκαετίες στη γειτονιά, καθώς έλειπε στο εξωτερικό. Κάποιοι αναφέρουν πως έλειπε στην Αγγλία, άλλοι στη Δανία και τη Βραζιλία. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ως βασικό και μόνιμο σημείο τριβής τη σχέση που διατηρούσε η μητέρα του με το θύμα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.