Αυτοκτόνησε ο πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη




Με τραγικό τρόπο επέλεξε να γράψει το φινάλε της ζωής του ο πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός δίπλα από το όπλο του, μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο.

Ο 59χρονος Σ.Δ., που διέγραψε μια πορεία μέσα στα φώτα και τη λάμψη, σε μεγάλες πίστες, και υπήρξε επί χρόνια ο στενότερος συνεργάτης του διάσημου καλλιτέχνη, αποφάσισε να δώσει τέλος σε όλα.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, καθώς ο 59χρονος ήταν γνωστός σε ευρύ κύκλο, αφού εκτός από τον Νότη Σφακιανάκη στις μεγάλες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, είχε συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου.

Σύμφωνα με την Espresso, τα τελευταία χρόνια ο Σ.Δ. είχε επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο, όπου χθες το πρωί εντοπίστηκε νεκρός από οικεία του πρόσωπα στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού του, στην περιοχή του Ατσαλένιου. Στο σημείο κλήθηκαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο, ωστόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν ήταν σε θέση να του προσφέρουν βοήθεια, καθώς ο 59χρονος ήταν ήδη νεκρός.



Με την πρώτη ματιά, οι αστυνομικοί που έκαναν επιτόπια έρευνα διαπίστωσαν ότι πρόκειται για αυτοχειρία, καθώς δίπλα στο άψυχο κορμί του πρώην μετρ βρισκόταν ένα όπλο με το οποίο είχε αυτοπυροβοληθεί. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι ο 59χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι. Μάλιστα, είχε αφήσει και ένα σημείωμα προς τους συγγενείς του, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της τραγικής απόφασής του…

Όσοι γνώριζαν τον 59χρονο έχουν να λένε για το πόσο αγαπητός και πρόσχαρος άνθρωπος ήταν. Αυτά που τον λύγισαν, όμως, ήταν τα οικονομικά προβλήματα, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε βιώσει την ανεργία και βάδιζε μόνος προς το αδιέξοδο, δεδομένου ότι δεν είχε αποκτήσει οικογένεια. Πηγή: espressonews.gr

Ο συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Μουκίδης έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.