Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η Γλυφάδα




Άμαξες με άλογα, το τρενάκι του δήμου με χριστουγεννιάτικη μουσική, ο Άγιος Βασίλης αλλά και Αγιοβασιλίτσες παντού να μοιράζουν μπαλόνια, το Στρουμφάκι και ο Ρούντολφ το Ελαφάκι σκόρπισαν χαρά και ατελείωτο κέφι στη Γλυφάδα, αυτή την ηλιόλουστη χειμωνιάτικη Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα. Το εμπορικό κέντρο της πόλης, με τα καταστήματα ανοικτά και τον κόσμο να κάνει τις γιορτινές αγορές, με τις παιδικές χαρές γεμάτες και τον πανύψηλο Άγιο Βασίλη να δεσπόζει στο Δρόμο των Ποιητών, πρόσφερε μια όαση σε όλους, μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε. «Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μας να βλέπουμε ότι ο κόσμος χαίρεται αυτές τις μέρες, ξεφεύγει λίγο από την καθημερινότητα, πάντα με μεγάλη προσοχή και πιστή τήρηση των μέτρων για να μπορούμε όλοι να νιώθουμε ασφαλείς.

Μακάρι του χρόνου να μπορέσουμε να διοργανώσουμε την Κόκκινη Νύχτα και όλες τις εκδηλώσεις που δεν γίνονται φέτος λόγω της πανδημίας. Προσπαθήσαμε να μη λείψει η γιορτινή ατμόσφαιρα από την πόλη μας, να δώσουμε έναν τόνο χαράς που όλοι έχουμε ανάγκη», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Την επιμέλεια των εκδηλώσεων έχει όπως κάθε χρόνο η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας Άννυ Καυκά. «Η χαρά του κόσμου όλες αυτές τις μέρες που περνάμε με το τρενάκι από σχολεία και παιδικές χαρές και τις Κυριακές που βγαίνουν οι άμαξες και μετατρέπεται όλη η πόλη σε γιορτή, μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει αισιοδοξία», υπογραμμίζει η κ. Καυκά. Και τις επόμενες μέρες το τρενάκι θα βρίσκεται στα σχολεία και θα μοιράζει σκουφάκια και μπαλόνια στα παιδιά, ενώ παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα γίνουν εκδηλώσεις αντίστοιχες της σημερινής.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.