Νεκρός από κορωνοϊό 29χρονος – Κόλλησε την μέρα που έκανε πρόταση γάμου (VIDEO)




Βαρύ πένθος έχει ξεσπάσει στην Πέλλα μετά την είδηση ότι ο 29χρονος Κώστας Λαγούδης έφυγε από τη ζωή μετά από δύο μήνες νοσηλεία στο ΑΧΕΠΑ. Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος 29χρονου άνδρα από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λευκής Γεωργάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο άνδρας πέθανε χθες το πρωί μετά από δύο μήνες νοσηλείας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Μάλιστα, τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Ο 29χρονος ήταν ανεμβολίαστος, αλλά αποτελεί ιδιαίτερο περιστατικό. Έπασχε από μία συγκεκριμένη νόσο του ανοσοποιητικού. Η νόσος εμποδίζει τον οργανισμό του να αποθηκεύσει τα αντισώματα που προσφέρει ο εμβολιασμός. Ήθελε σαν τρελός να εμβολιαστεί. Οι γιατροί δεν τον άφηναν, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε από τη γέννησή του.

Έλεγαν μάλιστα ότι το ίδιο το εμβόλιο θα ήταν καταστροφικό για τον οργανισμό του όσο και ο κορωνοϊός. Πρόκειται για τον 29χρονο Κώστα Λαγούδη, από την Πέλλα.



Στην Σωσσάνδρα της Αλμωπίας, φίλοι και γνωστοί θρηνούν για τον χαμό και τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο 29χρονος.

Σύμφωνα με το MEGA, κόλλησε κορωνοϊό πριν από 2,5 μήνες περίπου, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος σε έναν γάμο. Η τραγική ειρωνεία είναι πως την ημέρα που ο 29χρονος κόλλησε τον ιό έκανε και ο ίδιος πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Τα σχέδια του ζευγαριού ανατράπηκαν βίαια από τον κορωνοϊό, με έναν νέο άνθρωπο να χάνεται από την πανδημία, την ώρα που αντιεμβολιαστές και αρνητές του κορωνοϊού επιμένουν να διασπείρουν fake news.

Πάνω από 7.500 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Βόρεια Ελλάδα από την αρχή της πανδημίας. Πηγή: star.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.