Μαφιόζικη εκτέλεση πυγμάχου έξω από γυμναστήριο




Ένας άνδρας 35 ετών έπεσε νεκρός από τα πυρά των δραστών, στην οδό Εκάβης 39 στο Γαλάτσι.

Όλα συνέβησαν όταν μια μηχανή πέρασε έξω από γυμναστήριο στην περιοχή, με τους αγνώστους να εκτελούν τον 35χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις της νύχτας. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, ενώ οι αστυνομικές Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. Το θύμα ήταν πυγμάχος με πολλές διακρίσεις.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, tο όνομα του 35χρονου πυγμάχου με το προσωνύμιο «Dirty Harry», εμπλέκοταν στη δικογραφία για το κύκλωμα μπράβων που δρούσαν τη νύχτα και βγήκε στο φως της δημοσιότητας το 2011.

Ο Χ.Κ. μάλιστα, στις 7 Δεκεμβρίου 2008, που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 91 κ., βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία στανοζολόλη (σ.σ.: πρόκειται για το αναβολικό με το οποίο βρέθηκε ντοπέ ο Καναδός σπρίντερ Μπεν Τζόνσον στους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988).



«Θείος» του (όπως τον αποκαλούσε χαϊδευτικά, καθώς τον είχε από μικρό στην ομάδα, χωρίς να έχουν συγγένεια) ήταν ο 58χρονος γνωστός με το παρατσούκλι «Κεφάλας», που είχε δολοφονηθεί τον περασμένο Μάιο στη Μεταμόρφωση. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν πάνω από 15 κάλυκες

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.