Γάμοι και βαπτίσεις θα γίνονται στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Λαιμό της Βουλιαγμένης




Στις Δεκεμβρίου τελέσθηκε το απόγευμα στο Λαιμό της Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στο ιδιόμορφο εξωκκλήσι για πρώτη φορά ο Εσπερινός στη μνήμη του Αγίου Νικολάου.
Με το άοκνο ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ.Αντωνίου, στο Ιερό αυτό Παρεκκλήσιο έγιναν εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης για τον έλεγχο της στατικότητας του. Ο Επίσκοπος ανέθεσε στον Αιδεσιμόλογιοτατο πατέρα Μάριο Χανόπουλο προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Βάρης,την επίβλεψη των εργασιών ενώ τον κατέστησε και υπεύθυνο για την εύρυθμη λειτουργία του. Με την βοήθεια ειδικού μηχανικού, μερικών λαϊκών συνεργατών και το ανεξάντλητο ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου και του υπεύθυνου Ιερέα οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και το Ιερό αυτό Παρεκκλήσιο είναι σε λειτουργία.
Με την νέα χρονιά θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει μελλόνυμφους όπου επιθυμούν να τελέσουν το Μυστήριο του Γάμου σε αυτόν τον Ιερό Χώρο. Σε λίγο καιρό θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα με τις ημέρες και ώρες που το παρεκκλήσιο θα είναι στη διάθεση των πιστών για προσκύνηση.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.