Γλυφάδα: Καθαρά φρεάτια με καινούργιο εξοπλισμό (VIDEO)




Ένα προς ένα τα φρεάτια όλης της επικράτειας του Δήμου Γλυφάδας καθαρίζονται με καινούργιο εξοπλισμό και με τον πλέον σύγχρονο τρόπο. Προς αποφυγή αφενός πλημμυρικών φαινομένων, αφετέρου δημιουργίας εστιών ρύπανσης και μόλυνσης του περιβάλλοντος, ο Δήμος Γλυφάδας προχωρεί σε απόφραξη, απόσμηση και καθαρισμό των φρεατίων από ξερά χόρτα, σκουπίδια ή άλλα συγκεντρωμένα υλικά, καθώς και των σχαρών και στομίων από φερτές ύλες και κάθε είδους ρύπο. «Στα σπίτια παλιά λέγανε ότι ο νοικοκύρης ή η νοικοκυρά καθαρίζει μόνο όσα βλέπει η πεθερά. Ο καλός ο νοικοκύρης όμως φροντίζει να καθαρίσει και κάτω από το χαλί και πίσω από τα έπιπλα και σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Έτσι κάνουμε κι εμείς στην πόλη μας.

Όλα τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά με περισσότερη ένταση και με καλύτερα εργαλεία. Ένα τέτοιο, σύγχρονο μηχάνημα, βλέπετε στις φωτογραφίες», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Με καινούργιο εξοπλισμό, καθαρίζουμε όλα τα φρεάτια της Γλυφάδας. Σχολαστικά, εξονυχιστικά. Μαζί με τις μεγάλες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις που είναι σε πλήρη εξέλιξη και με νέες που σχεδιάζουμε, θωρακίζουμε την πόλη μας απέναντι σε φαινόμενα έντονων βροχοπτώσεων. Ο αγωγός στην Αιγύπτου και στους κάθετους δρόμους έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, στην Αρχιπελάγους προχωράει γρήγορα και ακολουθούν και άλλα αντιπλημμυρικά σε καίρια σημεία της πόλης μας. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Καθαρά φρεάτια με καινούργιο εξοπλισμό (VIDEO)

  • 08/12/2021 at 9:37 πμ
    Permalink

    Μπραβο στον δήμαρχο για το μηχάνημα. Αλλά καλό θα είναι να συντηρούνται οι πλατείες μόλις φτιάχνονται και για την καθαριότητα. Για παράδειγμα η πλατεία Μακεδονίας είναι γεμάτη αγριοχορτα και το συντριβάνι δεν λειτουργεί εδώ και μήνες. Στην Ανδρέα Παπανδρέου στο παλιό νεκροταφείο.Δυστυχως είναι όλη χάλια. Δεν τα επιτηρει υπεύθυνος για να βλέπει αν γίνονται σωστά οι εργασιες; Αλλά δεν έρχεται κανένας. Αλλιώς δεν θα υπήρχε αυτό το χάλι.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.