Black Friday 2021 με προσφορές στο Τετράγωνο για τα Νότια Προάστια!




Τα πράγματα είναι απλά: Στα Νότια Προάστια γονείς και παιδιά φέτος κάνουν Black Friday και… στο Τετράγωνο! Γιατί; Επειδή στο Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο θα βρουν για 2 ημέρες, ανήμερα της “Μαύρης Παρασκευής” και την επομένη, 26/11 & 27/11, γενική έκπτωση -20% στα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα των καταστημάτων, ώστε να κάνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό “ελαφρύτερο” ενόψει των Χριστουγέννων!

Είδη που συμμετέχουν στην Black Friday:

  • Βιβλία (λογοτεχνία για παιδιά & ενηλίκων, σχολικά βοηθήματα!)
  • Σχολικά Είδη (σχολικές τσάντες, κασετίνες, παγούρια, τσαντάκια φαγητού κ.α.!)
  • Χαρτικά & Αναλώσιμα Επιχειρήσεων (είδη αρχειοθέτησης, γραφική ύλη κ.α.!)
  • Είδη Χειροτεχνίας (ιδανικό για Χριστουγεννιάτικες Χειροτεχνίες!)
  • Εκπαιδευτικά Παιχνίδια (παζλ, σπαζοκεφαλιές, κατασκευές κ.α.!)
  • Είδη Δώρου (Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, γούρια κ.α.!)

*Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Μάθετε περισσότερα για τους όρους της προωθητικής ενέργειας και τις online εκπτώσεις εδώ: www.tetragonobookstores.gr/black-friday-prosfores/ 



Λίγα λόγια για το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο

Το Τετράγωνο ξεκίνησε το 1991 σε ένα μικρό, τετράγωνο χώρο που μόλις ξεπερνούσε τα 25 τ.μ. Με τα χρόνια “μεγάλωσε” και πλέον, 30 χρόνια μετά, διατηρεί 2 καταστήματα συνολικής έκτασης 1.000 τ.μ στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Από το 2007 έχει διοργανώσει και φιλοξενήσει περισσότερες από 140+ εκδηλώσεις για παιδιά και ενηλικες με θέμα το βιβλίο και τις χειροτεχνίες, ενώ έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 250+ σχολεία και εκπαιδετικά ιδρύματα από 27 δήμους της Ελλάδας. Η χαμογελαστή εξυπηρέτηση και η αγάπη για το βιβλίο είναι τα βασικά συστατικά με τα οποία πορεύεται μέχρι σήμερα η επιχείρηση και το προσωπικό της, με μόνο όραμα και σκοπό να είναι το βιβλιοπωλείο που κάθε γονέας θα ήθελε για το παιδί του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.