Άλιμος: Έξαλλος ο δήμαρχος με διευθυντή σχολείου που άφηνε τα παιδιά να ξεπαγιάζουν (VIDEO)




Διευθυντής σχολικής μονάδας στον Άλιμο, άφηνε τους μαθητές να παγώνουν από το κρύο και δεν άνοιγε τη θέρμανση που λειτουργεί με φυσικό αέριο, γιατί όπως λέει, δεν είναι δουλειά του να ασχολείται με τέτοια θέματα και ότι δεν θα παρατήσει το έργο του για να τρέχει να κλείνει τον διακόπτη του αερίου κάθε μέρα! Χρειάστηκε να πάει στο σχολείο ο ίδιος ο δήμαρχος για να πατήσει τον διακόπτη και να έχουν θέρμανση τα παιδιά. Ο Ανδρέας Κονδύλης δηλώνει ότι θα προσφύγει στον εισαγγελέα και ζητά την παρέμβαση της Υπουργού Παιδείας. Μάλιστα ανέβασε στο facebook και ένα βίντεο στο οποίο καταγγέλλει τον διευθυντή:

“Εδώ και μία εβδομάδα, Διευθυντής σχολικής μονάδας στον Άλιμο κρατούσε κλειστή την θέρμανση στο σχολείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο και να ταλαιπωρούνται” λέει ο Ανδρέας Κονδύλης
“Γιατί; Επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι “προσβλητικό” και “μειωτικό” για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου! Δεν προβλέπεται, λέει, στα καθήκοντά τους…
Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως,”.

Το σχολείο στο οποίο είναι διευθυντής ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός δαπάνησε 10.000 ευρώ για φυσικό αέριο την περίοδο που δεν λειτουργούσε λόγω lockdown!

Όταν ο δήμαρχος του επεσήμανε την σπατάλη και του ζήτησε να μεριμνήσει για να μην συνεχιστεί, ο Διευθυντής με “ιερή αγανάκτηση” δήλωσε ότι δεν ασχολείται με τέτοια πράγματα, που είναι υποτιμητικά για έναν εκπαιδευτικό. Το θέμα είχε συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.