13χρονη έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι




Από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σπευσίππου, στο Κολωνάκι, έπεσε απόψε 13χρονο κορίτσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 13χρονη διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες της πτώσης της. Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή φωτό: newsit.gr

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι στην έρευνα των αστυνομικών, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά. Έτσι, αυτό που εξετάζεται, εκτός από το ενδεχόμενο του ατυχήματος, είναι να προηγήθηκε κάποιος διαπληκτισμός της μικρής με την οικογένειά της πριν την πτώση. Δηλαδή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η μαθήτρια να ήρθε σε ρήξη με τους γονείς της και θολωμένη να προέβη σε αυτή την κίνηση. Αυτό λένε κάποιες μαρτυρίες, τις οποίες οι αστυνομικοί προσπαθούν να επιβεβαιώσουν.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 19:30. Κάτοικοι της περιοχής, είδαν το σώμα του κοριτσιού στην άσφαλτο. Ήταν αναίσθητη ενώ οι γονείς της καλούσαν σε βοήθεια, με τη μητέρα της να χάνει τις αισθήσεις της και να σωριάζεται λιπόθυμη. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.