Καρέ καρέ η μεταφορά της 13χρονης που έπεσε από τον 6ο όροφο στο Παίδων (VIDEO)




Μάχη για τη ζωή του δίνει το 13χρονο κορίτσι που χθες (22.11.2021) έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι.

Τις δραματικές στιγμές της παραλαβής της 13χρονης και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων κατέγραψε σε βίντεο το ΕΚΑΒ.

Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Σπευσίπου, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η 13χρονη φέρεται να έπεσε σε δέντρο, που της έκοψε τη φόρα της πτώσης. Το παιδί εντόπισε ο πατέρας του που άρχισε να φωνάζει σε κατάσταση σοκ.



Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι στην έρευνα των αστυνομικών, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά. Έτσι, αυτό που εξετάζεται, εκτός από το ενδεχόμενο του ατυχήματος, είναι να προηγήθηκε πριν την πτώση κάποιος διαπληκτισμός της μικρής με τον πατέρα της, καθώς το παιδί ζει στο διαμέρισμα του Κολωνακίου με τον έναν γονέα γιατί έχει χάσει τη μητέρα του από πολύ μικρή ηλικία. Δηλαδή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η μαθήτρια φέρεται να ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της, να κλείστηκε θυμωμένη στο δωμάτιό της και λίγο αργότερα θολωμένη να προέβη σε αυτή την κίνηση. Αυτό λένε κάποιες μαρτυρίες, τις οποίες οι αστυνομικοί προσπαθούν να επιβεβαιώσουν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.