Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού – Αργυρούπολη: “Ο αφισοκυνηγός δήμαρχος”




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Η Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού-Αργυρούπολης καταγγέλλει την δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης, που αποξηλώνει τις αφίσες, για το συλλαλητήριο που διοργανώνουν αύριο Πέμπτη 4 Νοέμβρη και ώρα 19:00, στο Σύνταγμα τα εργατικά Συνδικάτα. Μέσα από ανάρτησή του ο Δήμαρχος σε ρόλο “αφισοκυνηγού”, στα κοινωνικά δίκτυα, μιλά για τριτοκοσμική εικόνα και για απαρχαιωμένους τρόπους επικοινωνίας.

Σαν να μην γνωρίζει ότι όσο φιλικά είναι τα ΜΜΕ προς αυτόν και τους προπαγανδιστές της κυβερνητικής πολιτικής, τόσο ¨θάβουν¨ και αγνοούν, οποιαδήποτε είδηση αφορά τους αγώνες του εργαζόμενου Λαού. Είναι χαρακτηριστική η αποσιώπηση του εγκλήματος του εργάτη στο λιμάνι, από όλα τα ΜΜΕ, που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.
Την ώρα που οι εργαζόμενοι μέσα από τα συνδικάτα τους, παλεύουν για αυξήσεις στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και σύγχρονα δικαιώματα.
Την ώρα που η εργατική τάξη της χώρας, θρηνεί έναν ακόμη νεκρό εργάτη, με την εφαρμογή των ατομικών συμβάσεων και τα εξαντλητικά ωράρια στο κάτεργο της COSCO.
Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμα show, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, στοχεύοντας αποκλειστικά στους εργαζόμενους και τις διεκδικήσεις τους.
Την ίδια ώρα επιλέγει να στοχοποιήσει το γνήσιο μαζικό κίνημα και τους αγώνες του. Δεν είδαμε τον Δήμαρχο να ενοχλείται από εμπορικές αφίσες ή τις γιγαντοαφίσες της παραλιακής.
Πληροφορούμε τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, ότι δεν θα σταματήσει τους αγώνες του Λαού, το πολύ-πολύ να πάρει μερικές εκατοντάδες λαϊκ, και να απολαύσει τα ¨μπράβο¨ και τα σχόλια των θαυμαστών του.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.