Ξυλοδαρμός Βασιλακόπουλου: «Φαρμακευτική είχε κλείσει το τραπέζι» – Τι λένε οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας




Σοβαρές διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του γνωστού από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

Ο γιατρός κατήγγειλε ότι τον προπηλάκισαν, τον έριξαν στην άσφαλτο και του έσκισαν τα ρούχα οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας, όταν διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν γίνονταν έλεγχοι στους θαμώνες για το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Ισχυρίζεται μάλιστα ότι τον απείλησαν πως θα τον βρουν ακόμα και στην Αθήνα και θα του κάψουν το αυτοκίνητο.

Τι λένε οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας
Οι ισχυρισμοί όμως των ιδιοκτητών της ταβέρνας είναι τελείως διαφορετικοί και μάλιστα αποκαλύπτουν μία σοβαρή πτυχή της υπόθεσης που θα πρέπει να απαντηθεί.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Zougla.gr σε εκτενές ρεπορτάζ, μία φαρμακευτική εταιρεία είχε κλείσει το συγκεκριμένο τραπέζι στους πνευμονολόγους στην «ταβέρνα του Ζιώγα» στο Καστράκι Καλαμπάκας και μάλιστα είχε ενημερώσει τον επιχειρηματία πως δεν χρειάζεται να ελεγχθούν για πιστοποιητικά εμβολιασμού αφού όλοι οι γιατροί θα ήταν εμβολιασμένοι.



Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας λοιπόν υποστηρίζουν ότι έλεγξαν όλους τους πελάτες εκτός από τη συγκεκριμένη παρέα στο τραπέζι που είχε κλείσει η φαρμακευτική!

Οι ισχυρισμοί των ιδιοκτητών λοιπόν πρέπει να απαντηθούν άμεσα από τον κύριο Βασιλακόπουλο. Είναι εξαιρετικά απλό να τους διαψεύσει, παρουσιάζοντας την απόδειξη πληρωμής για το φαγητό του, ώστε να μην υπάρχουν σκιές.

Εστιάτορες Αττικής: ΘΑ στείλουμε τον λογαριασμό στον κύριο Βασιλακόπουλο
Μάλιστα στο θέμα παρενέβη και η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής, σημειώνει ότι «καμία σοβαρή πρόταση δεν γίνεται από την μεριά των ανθρώπων που ασχολούνται με την πανδημία», υπογραμμίζοντας ότι «τους λογαριασμούς (ενοίκια, ασφαλιστικές εισφορές, ΦΠΑ, δάνεια, κ.λ.π ) να τους στείλουμε στον καθηγητή κύριο Βασιλακόπουλο».

«Δυστυχώς, καμία σοβαρή πρόταση δεν γίνεται από την μεριά των ανθρώπων που ασχολούνται με την πανδημία, και που σκοπό θα έχει τον έλεγχο της όλης κατάστασης. Το αποτέλεσμα είναι η εστίαση να δέχεται καθημερινά πόλεμο, με σκοπό την οικονομική καταστροφή. Επιτέλους στηρίξτε την εστίαση, με επιχορηγήσεις και μη επιστρεπτέα χρήματα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο Facebook. Πηγή: flash.gr

Ποιος από τους γιατρούς έκανε την παρατήρηση;
Ο κ. Στέλιος Λουκίδης, Πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας μιλώντας στο Open αποκάλυψε πως αυτός ήταν που έκανε την παρατήρηση σε ταβέρνα για τον μη έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού που οδήγησε στην επίθεση σε βάρος του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ενώ ζήτηση να υπάρξει αποκλιμάκωση από το όλο γεγονός.

«Κοιτάξτε αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να αποκλιμακώσουμε λίγο το γεγονός και κυρίως πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι είμαστε ένα μέρος μίας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο χρόνια. Αυτό το μέρος της προσπάθειας δεν είμαι μόνο εγώ που δουλεύω στο Αττικό και μπορεί να βλέπω τους αρρώστους, δεν είναι ο γιατρός ο ειδικευόμενος που κάνει δουλειά παραπάνω από το δικό του, δεν είναι η νοσηλεύτρια, δεν είναι η καθαρίστρια που καθαρίζει το θάλαμο. Είμαστε όλοι. Και μέρος της προσπάθειας είναι η κοινωνία», είπε αρχικά ο κ. Λουκίδης.

«Συνέβη απλώς πως εχθές, σε μία επίσκεψη που κάναμε το μεσημέρι στα πλαίσια ενός συνεδρίου σε μία τοπική ταβέρνα και στην οποία κάναμε μία πολύ ευγενική παρατήρηση στο ότι έπρεπε να έχουν ελεγχθεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, γιατί παρατηρήσαμε ότι δεν ελέγχονταν, υπήρξε μία πολύ έντονη αντίδραση από την πλευρά των ιδιοκτητών. Αντέδρασαν πάρα πολύ έντονα. Δεν έγινε έλεγχος» σημείωσε.

Ο κ. Λουκίδης επιβεβαίωσε πως αυτός ήταν που «πολύ ήρεμα και πολύ ευγενικά» έκανε την παρατήρηση και ανέφερε για τον κ. Βασιλακόπουλο είπε ότι απλά μετά «υπήρχε μία έντονη αντιπαράθεση και υπήρχε καθαρά μία στόχευση απέναντι στο πρόσωπό του. Φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν πράγματα που ήταν πάρα πολύ άσχημα (σ.σ. αυτά που ειπώθηκαν)».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.