Τι κρύβεται πίσω από το “διαζύγιο” Κωνσταντάτου – Κονταρίνη;




O πιο πιστός συνεργάτης του Γιάννη Κωνσταντάτου, ο δημοσιογράφος και ιδρυτής του vimaonline.gr, που υπερασπιζόταν με πάθος τις απόψεις του δημάρχου, Ελληνικού – Αργυρούπολης, ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία μαζί του αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι όλα ήταν μέλι γάλα μεταξύ τους “παρά τις όποιες διαφωνίες μπορεί να υπήρξαν στην πορεία αυτών των επτά χρόνων“. Επειδή η ανάρτηση έχει γίνει από τις 9 Οκτωβρίου και τόσο η παράταξη “Ενωμένη Πόλη” όσο και ο ίδιος ο δήμαρχος τηρούν σιγή ιχθύος, μάλλον φαίνεται ότι η λήξη της συνεργασίας δεν ήταν καθόλου βελούδινη… Η ανάρτηση του Γιάννη Καλογερά Κονταρίνη:

Ένα μεγάλο κεφάλαιο της επαγγελματικής μου ζωής ως Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης έκλεισε μετά από επτά χρόνια. Το Ελληνικό με το πρ. αεροδρόμιο, που βρέθηκε στο επίκεντρο της ελληνικής πραγματικότητας ως η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση της Ν/Α Ευρώπης που θα λειτουργήσει ως “ατμομηχανή” για την ελληνική οικονομία, αποτέλεσε μία από τις κύριες ενασχολήσεις μου. Ως σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας, σε συνεργασία με τον δήμαρχο δημιουργήσαμε ένα νέο είδος επικοινωνίας για την τοπική αυτοδιοίκηση. Παράλληλα κλήθηκα να επιλύσω και να φέρω εις πέρας δεκάδες υποθέσεις και σειρά από πολύπλοκα τεχνικά θέματα που σχετίζονταν με την επένδυση και τον δήμο.

Κάθε ημέρα και μία διαχείριση κρίσης. Από τα δημοτικά τέλη του καζίνο, τον Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων της Επένδυσης, τα κοινωφελή οικόπεδα του δήμου μέσα στον Μητροπολιτικό πόλο, έως και τη διαχείριση των δεκάδων αδέσποτων που βρίσκονταν μέσα στο πρ. Αεροδρόμιο μαζί με πολλές άλλες υποθέσεις. Συνεργάστηκα με δεκάδες τεχνοκράτες τόσο σε διάφορα Υπουργεία (σε δύο κυβερνήσεις) όσο και στο ΤΑΙΠΕΔ και στη LAMDA Development. Με πολλούς από αυτούς απέκτησα σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης και τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την συνεργασία. Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος αποτέλεσε ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στην επαγγελματική μου καριέρα. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Η συνεργασία μας “γέννησε” θετικά θεωρώ αποτελέσματα για το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης παρά τις όποιες διαφωνίες μπορεί να υπήρξαν στην πορεία αυτών των επτά χρόνων. Τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε και του εύχομαι ολόθερμα να πραγματοποιήσει όλους τους επόμενους στόχους του. Για μένα ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε, ένα μεγαλύτερο ανοίγει…



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.