Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνο του Mad Clip, στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου
Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του 34χρονου τράπερ, Mad Clip, σαράντα ημέρες μετά τον θάνατό του στο τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

Η μητέρα του Mad Clip ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη από τους στενούς συγγενείς που βρέθηκαν στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου. Από το φιλικό του περιβάλλον, στο μνημόσυνο και ο FY, επίσης τραγουδιστής της τραπ μουσικής.


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο δυστύχημα του μουσικού προκάλεσε σοκ στην ελληνική μουσική σκηνή καθώς ήταν μόλις 34 χρονών και στο απόγειο της καριέρας του, καθώς ο Mad Clip ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στις νεαρές ηλικίες.

Σύμφωνα με το πόρισμα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά, ο οποίος τοποθετήθηκε από την οικογένεια του τράπερ για να ερευνήσει το δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή, λέει ότι «η ταχύτητα πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στη μεταλλική κολόνα ήταν μικρότερη της αρχικής ταχύτητας του οχήματος η οποία υπολογίζεται στα 134χλμ /ώρα, λόγο της επιβράδυνσης που υφίσταται το όχημα ολισθαίνοντας με τους τροχούς του. Έτσι, την ταχύτητα πρόσκρουσης την υπολογίσαμε στα 80-85χλμ/ώρα. Σε παρόμοιες προσκρούσεις είχαμε θανατηφόρους τραυματισμούς ακόμη και με 65χλμ/ώρα».

Για τη μοιραία στιγμή που το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, ο πραγματογνώμονας αναφέρει: «Την 5ημέρα μετά το συμβάν υπέπεσε στην αντίληψή μου υλικό από τις κάμερες του παρακείμενου πρατηρίων καυσίμων και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εμπλοκής κάποιου άλλου οχήματος, ζώου ή πεζού. Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου/newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.