Πνευματική Εστία Βούλας: Έκθεση «Τέχνη και Δημιουργικότητα»
Σε έναν κόσμο που έχει υποστεί τόσες πολλές αλλαγές λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, είναι ενδιαφέρον που βλέπουμε ότι οι δημιουργοί έργων τέχνης αλλά και των εφαρμοσμένων τεχνών έχουν βρει την ευκαιρία κάτω από αυτές τις συνθήκες να είναι παραγωγικοί. Η έκθεση «Τέχνη και Δημιουργικότητα», που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βούλας «Υπατία» (Πρόεδρος Ιφιγένεια Αμοργιανού), στην Πνευματική Εστία Βούλας, είναι απόδειξη ότι όπου υπάρχει δημιουργική διάθεση, υπάρχει και τρόπος να εκδηλωθεί. Και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διοχετευτεί η δημιουργικότητα.

Στην έκθεση λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε: πολύχρωμους πίνακες και σχέδια Τ-shirt με ποπ αισθητική του Martin Davis, υπέροχες δημιουργίες macramé της Stella Valvis, βυζαντινές εικόνες γεμάτες πνευματικότητα από την Angela Papadopoulou, πανέμορφα τοπία αλλά και θαλασσινά τοπία της Sidan Ghazi, εξερευνήσεις των πολλών πτυχών της θηλυκότητας και της γυναικείας μορφής από την Εύα Πελεκίδου. Επιπλέον, οι απεικονίσεις τρυφερών αγκαλιών της Καλλιόπης Κωνσταντάρα, ο δυναμικός εξπρεσιονισμός του Κυριάκου Λαζαρίδη, οι συναρπαστικές γεωμετρικές αφαιρέσεις του Werner Hermann, τα ευφάνταστα γλυπτά από επανάχρηση ποδηλάτων της Καίτης Χόρτη (Bike stories sculpture by Kate Horti), τα «ευαίσθητα» χειροποίητα αντικείμενα της Νίκης Στασινοπούλου, οι ζωγραφικές ωδές στη φύση από τη Stella Sevastopoulos και τα μοναδικά σχεδιασμένα κουτιά και σουβέρ της Mary Cox, είναι μερικά από τα αντικείμενα τέχνης που θα «ανακαλύψετε».


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Το Σαββατοκύριακο 15-16-17 Οκτωβρίου, λοιπόν, ελάτε στην Πνευματική Εστία Βούλας, για να δείτε από κοντά αυτό το «καλειδοσκόπιο» τέχνης και χειροτεχνίας και να απολαύσετε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Βούλας «Υπατία».

  • H έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό από της 9μ.μ. την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου. Τα επίσημα εγκαίνια θα είναι το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 8μ.μ. στην Πνευματική Εστία Βούλας (Αγίου Ιωάννου & Ναυσικάς).
  • Ώρες λειτουργίας έκθεσης Παρασκευή 9-10.30μ.μ., Σάββατο 10π.μ.-10μ.μ., Κυριακή 10π.μ.-8μ.μ.
  • Επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook (Hypatia Voula) του Συλλόγου, για περισσότερες ενημερώσεις/πληροφορίες.
  • Επιμέλεια έκθεσης «Τέχνη και Δημιουργικότητα»: Stella Sevastopoulos (Στέλλα Σεβαστοπούλου).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.