Με την εμπειρία της Γαλλίας και την έδρα της Αργεντινής




O τελικός του Nations League ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία βρίσκεται στο επίκεντρο του αγωνιστικού προγράμματος, την Κυριακή (10/10), συγκεντρώνοντας όλα τα ποδοσφαιρικά βλέμματα πάνω του.

Μάθε τα πάντα για τη στοιχηματική fonbet!

1447. Ισπανία – Γαλλία (21:45)

Είναι το μεγάλο ματς της ημέρας, καθώς η Ισπανία και η Γαλλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μιλάνο, στον τελικό του Nations League. «Πλούσια» είναι η μεταξύ τους παράδοση, καθώς η Ισπανία έχει 12 νίκες, η Γαλλία μετράει 16, ενώ 7 ματς έληξαν ισόπαλα. Η «φούρια ρόχα» απέκλεισε την Ιταλία στον ημιτελικό, επικρατώντας με 2-1 στο Μιλάνο, ενώ οι «τρικολόρ» έκαναν επική ανατροπή και νίκησαν το Βέλγιο με 3-2, αν και στο ημίχρονο είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0. Μπορεί η συγκεκριμένη διοργάνωση να μην έχει την αίγλη ενός τελικού EURO ή Μουντιάλ, αλλά οι δύο Εθνικές ομάδες θέλουν το τρόπαιο και παρουσιάζονται «διψασμένες» για να το διεκδικήσουν μέχρι τέλους. Έτσι, θα δώσουν τα πάντα για να πετύχουν το στόχο τους.



O μεγάλος πρωταγωνιστής του ημιτελικού στο «Σαν Σίρο», Φεράν Τόρες, έγινε αλλαγή στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε κι ο Λουίς Ενρίκε ελπίζει να τον έχει διαθέσιμο. Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ κόντρα στους Ιταλούς. Παράλληλα, ο 17χρονος Γκάβι της Μπαρτσελόνα έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έκανε ντεμπούτο στην Εθνική Ισπανίας κι ελπίζει να διατηρήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Από την πλευρά του, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είδε να τίθεται και δεύτερος παίκτης νοκ-άουτ λόγω κορωνοϊού μετά τον χαφ της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ. Ο λόγος για τον Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος διαγνώστηκε και αυτός θετικός.

Προγνωστικό: Η Γαλλία διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και μετά την ανατροπή στον ημιτελικό έχει την απαιτούμενη ψυχολογία για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Η Ισπανία είναι πιο νεανική ομάδα και έχει απουσίες. Έτσι, καταλήγουμε στην επιλογή του 2 DNB με απόδοση 1.75.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Nations League στο Foxbet!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.