Έφυγε από τη ζωή ο 19χρονος Ακύλας Ζαχαριάδης παίκτης της ομάδας χάντμπολ της Δόξας Βύρωνα




Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό χάντμπολ μετά τον θάνατο του 19χρονου αθλητή της Δόξας Βύρωνα, Ακύλα Ζαχαριάδη. Ο παίκτης Δόξας Βύρωνα, έχασε τη μάχη με τη ζωή στο νοσοκομείο, σε ηλικία μόλις 19 ετών μετά από τον σοβαρό του τραυματισμό σε τροχαίο που είχε γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου, στη λεωφόρο Λαυρίου. Στο τροχαίο είχε σκοτωθεί ένας συνομήλικός του. Και οι δύο νέοι ήταν κάτοικοι Λαυρίου. Η κηδεία του Ακύλα έγινε το Σάββατο, μέσα σε κλίμα οδύνης.

Η αθλητική του οικογένεια τον αποχαιρέτησε, σημειώνοντας:

«Η οικογένεια της Δόξας Βύρωνος εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια και την οδύνη της στην οικογένεια του αθλητή του τμήματος χάντμπολ Ακύλα Ζαχαριάδη (γεν. 2002) ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Ανακοίνωση για την απώλειά του εξέδωσε, όμως, και η Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ:



Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του αθλητή της Δόξας Βύρωνα Ακύλα Ζαχαριάδη.

Ο Ακύλας που σε λίγες ημέρες (25/10) θα γιόρταζε τα 19α γενέθλια του, έφυγε από την ζωή έπειτα από μεγάλη μάχη ενός μήνα που έδωσε στο νοσοκομείο, συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος στην οδό Λαυρίου στις 12 Σεπτεμβρίου που κόστισε την ζωή σε ένα ακόμη παιδί 19 ετών.

Σύσσωμη η Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και την Δόξα Βύρωνα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.