Άγιος Δημήτριος: Δίνουν ζωή σε παλιά συλλεκτικά αυτοκίνητα




Ο Άγιος Δημήτριος είναι μία πόλη με πολλές δυνατότητες και υπέροχους ανθρώπους οι οποίοι καλύπτουν όλο το φάσμα των τεχνών, των επιστημών και των επαγγελμάτων.
Χρειαζόμαστε υποδομές, καλύτερους χώρους, καλύτερα πάρκα, ασφαλέστερους και καλύτερης ποιότητας δρόμους, ενδιαφέρον για την καθημερινότητα και άλλο – νέο τρόπο σκέψης.
Ο Γιώργος και ο Γιάννης μετατρέπουν παλιά αυτοκίνητα και τα κάνουν να φαίνονται καινούργια δίνοντας τους νέα ζωή.


Σε έναν μικρό αλλά θαυματουργό χώρο στην περιοχή του Ασυρμάτου στην οδό Ελπίδος δίνουν ελπίδα πως μπορεί με όραμα, πάθος και σκληρή δουλειά να αλλάξεις τα πάντα, να τους δώσεις πίσω τη ζωή τους και να αναγεννήσεις την εικόνα τους.
Εκτίμηση μου είναι πως η δημοτική αρχή και η δήμαρχος θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν σε πολλές εκδηλώσεις αυτές τις υπέροχες δημιουργίες, προβάλλοντας το πάθος των Αγιοδημητριωτών στέλνοντας μήνυμα πολιτισμού και τέχνης.
Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης πρίν απο μερικές εβδομάδες διοργάνωσε 2 καταπληκτικές εκδηλώσεις με παλιά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, συγκεντρώνοντας χιλιάδες κόσμου στέλνοντας μήνυμα πολιτισμού για την πόλη και προβάλλοντας τις υπέροχες υποδομές τις οποίες ο ίδιος έχει δημιουργήσει όπως η φανταστική παιδική χαρά – πάρκο στην παραλία. Παπατριανταφύλλου Γιώργος – Πρόεδρος Κίνησης Πολιτών “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.