Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν από το τροχαίο δυστύχημα με τον Mad Clip – Βρέθηκε ο οδηγός του Audi R8
Ο οδηγός του Audi R8 που βρισκόταν δίπλα από το αυτοκίνητο του Mad Clip λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή εμφανίστηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του Audi είπε στους αστυνομικούς πως «κράτησα απόσταση ασφαλείας από το άλλο αυτοκίνητο για να μην δημιουργήσω πρόβλημα», ενώ ανέφερε πως στο αυτοκίνητο ήταν με τη γυναίκα του και γυρνούσαν από διασκέδαση και πως δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον traper Mad Clip.Για την εμφάνιση του οδηγού έχει ενημερωθεί και εισαγγελέας ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ τα όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Τη στιγμή που η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής αυτοκινήτου στο δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο τον 34χρονο καλλιτέχνη Mad Clip, βίντεο-ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει Audi με κίτρινες πινακίδες λίγο πριν από το τροχαίο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τα αυτοκίνητα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με εκείνο του Μad Clip να έχει μείνει πίσω αλλά να αναπτύσσει ταχύτητα και να ξεπερνά το άλλο.

https://www.youtube.com/watch?v=XexN2xTg5Wk

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.