Tραγωδία στην άσφαλτο: Σκοτώθηκαν δύο 19χρονοι σε σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Κατέληξε και ο οδηγός του αυτοκινήτου (VIDEO)




Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Εύβοια μετά την τραγική είδηση της απώλειας δύο νεαρών φίλων σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου – Κολοβρέχτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, λίγο μετά τις 6.30 χθες το απόγευμα ένα λευκό αυτοκίνητο Mercedes με οδηγό έναν 68χρονο Διευθυντή Παθολογικής σε Νοσοκομείο της Αθήνας, κινούνταν με κατεύθυνση προς τα Ψαχνά, όταν άρχισε να κάνει προσπεράσεις σε οχήματα που βρίσκονταν μπροστά του. Όπως καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες λίγα δευτερόλεπτα πριν συμβεί η μοιραία σύγκρουση, χτύπησε ακόμη δύο και κατέληξε να παρασύρει το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ο 19χρονος Βαγγέλης Μανιφάβας από τα Ψαχνά και ο 17χρονος Σταύρος Στουπής από την Νέα Αρτάκη, καθώς πέρασε την διπλή διαχωριστική γραμμή και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Για αρκετή ώρα δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα στο σημείο, όπου άμεσα κατέφθασαν περιπολικό της Τροχαίας Χαλκίδας, του Α.Τ. Διρφύων Μεσσαπίων, Εθελοντές και Πυροσβεστικά οχήματα.

Ο 19χρονος ήταν γιος αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί στο Α.Τ Διρφύων Μεσσαπίων. Πατριός του 17χρονου από την Νέα Αρτάκη είναι επίσης αστυνομικός που υπηρετεί στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ίδια ημέρα είχε τα γενέθλιά του Πηγή φωτό: tvstar.gr Πηγή βίντεο: eviathema.gr



https://www.youtube.com/watch?v=Ce7SpsXFnYs&feature=emb_title

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.