Ο Δάνης Κατρανίδης στο “Πρωινό” για την κατάσταση της υγείας του (VIDEO)
Έκπληκτος με όσα γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες, σχετικά με την υγεία του, δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηθοποιός, “δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Μπορεί να βγήκε από το νοσοκομείο, ωστόσο, η κατάσταση του έχει επιβαρυνθεί. Bρίσκεται πλέον στο σπίτι του, σε ένα περιβάλλον με ζεστασιά και ψυχολογική ασφάλεια. Έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένειά του, ο Δάνης Κατρανίδης εξακολουθεί να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, θέλοντας να βγει νικητής”.

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Δάνης Κατρανίδης είπε ότι πράγματι πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, στο σπίτι του.
Μάλιστα, στην συνομιλία του με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό», ο Δάνης Κατρανίδης έσπευσε να αναφέρει ότι έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του έναντι του κορονοϊού, έχοντας κάνει και τις δύο δόσεις, λέγοντας ότι επουδενί πρέπει να συσχετιστεί ο εμβολιασμός του με την κατάσταση της υγεία του, λόγω της χειρουργικής επέμβασης. Πατήστε για να δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.