Νέα Σμύρνη: «Εγώ μετέφερα τα ναρκωτικά» λέει ο σύντροφός του μοντέλου – Ποινική δίωξη στο ζευγάρι




Επάνω του παίρνει την ευθύνη για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης ο σύντροφος του μοντέλου και πρώην παίκτριας του Power of Love – Μέσω του συνηγόρου του, υποστηρίζει ότι ο ίδιος, χωρίς συνεργό, μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς υποχρεώθηκε. Ισχυρίζεται επίσης, αποσείοντας πλήρως τις ευθύνες από τη σύντροφό του και συγκατηγορούμενη, ότι δεν είχε ιδέα ούτε εμπλοκή για το περιστατικό.

Η E.Π 28 ετών, συνελήφθη από την Δίωξη Ναρκωτικών μαζί με τον σύντροφό της Δ.Ρ, πρώην ποδοσφαιριστή στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, μετά από πληροφορίες της αστυνομίας για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων.

Το ζευγάρι διατηρούσε επιχείρηση cafe bistro στην περιοχή του Παγκρατίου. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα σε μία βαλίτσα. ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο Δ.Ρ επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη χτυπώντας τους αστυνομικούς.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση:



Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7- κιλών και -827,1- γραμμαρίων

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.
Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
• Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• δίκυκλη μοτοσυκλέτα
• -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

«Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορουμένου του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες», δήλωσε o δικηγόρος του Σταύρος Γεωργόπουλος ενώ την πρώην παίκτρια ριάλιτι εκπροσωπεί ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Δείτε τι υποστήριξε με παρέμβασή της σε εκπομπή του Alpha, συγγενικό πρόσωπο του μοντέλου:

«Γράφετε συνελήφθη παίκτρια. Συνελήφθη ο σύντροφός της. Η κοπέλα την ώρα της σύλληψης ήταν στο σπίτι της. Όταν έγινε το ντου στο σπίτι βρέθηκε μια μικροποσότητα. Για προσωπική χρήση η ποσότητα που βρέθηκε στο σπίτι. Όχι της κοπέλας, ό,τι βρέθηκε έχει να κάνει με τον σύντροφό της. Το σπίτι είναι στο Παγκράτι».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.